- نصب و راه اندازی چراغ راهنمایی :در ابتدا با توجه به شرایط فیزیکی تقاطع و نیز بار ترافیکی در طول شبانه روز طرح کلی شامل تعداد و نوع پایه ها، تعداد و نوع چراغ راهنمایی و سایر متعلقات مشخص می گردد سپس طبق طرح اجرای پروژه استارت زده می شود:
- اجرای فونداسیون
- کابل کشی
- اسمبل و نصب پایه ها
- نصب چراغ راهنمایی و معکوس شمار و…
- کابل کشی داخلی
- تنظیم و برنامه دهی به دستگاه فرماندهی
- راه اندازی و تست
- آموزش و نیز ارائه فایل آموزشی
ساخت و نصب پایه چراغ راهنمایی:
طبق آیین نامه طراحی راه های شهری ساخت و نصب و راه اندازی پایه های چراغ راهنمایی می بایست با رعایت مواردی انجام گیرد که ما در نظر داریم بخشی از این موارد را در ادامه مطرح کنیم.
- پایه چراغ راهنمایی کنسولدار (بازودار) می بایست به گونه ای نصب شود که فاصله آزاد بین پایین ترین نقطه قاب چراغ راهنمایی و سطح جاده در خیابان های محلی و راه های شریانی درجه 2 بیشتر از 5/4 متر و کمتر از 5/5متر باشد و در راه های شریانی درجه 1 بیشتر از 5 متر و کمتر از 5/5 باشد.
- چراغ کمکی یا جانبی نیز باید به گونه ای نصب شود که ارتفاع ماژول های چراغ راهنمایی بین 4/2 تا 5/4 متر از سطح سواره رو قرار گیرد.
- لبه پایه های چراغ راهنمایی باید حداقل 5/0 متر و در بهترین حالت 5/1 متر تا نمای جدول کنار سواره رو فاطله داشته باشد.
- حداقل دو چراغ راهنمایی می بایست از فاصله هایی که در جدول زیر تعیین شده در داخل مخروط دید رانندگان وسایل نقلیه قرار گیرد. در محل تقاطع کافی است که یک چراغ راهنمایی در مخروط دید رانندگانی که چراغ مربوط به آنهاست قرار گیرد.
- مخروط دید استاندارد برای موقعیت چراغ راهنمایی :
کنترل حداکثر ارتفاع:
L:فاصله افقی چراغ راهنمایی تا محل قرارگیری راننده
H:حداکثر ارتفاع ماژول چراغ راهنمایی
H=1.05+0.36L
تعدادی از پروژه های نصب و راه اندازی چراغ راهنمایی توسط شرکت سما تابان: